2012. szeptember 17., hétfő

Az első hét (Noé)


Bécsben a reptéren

ELSő NAP (09.17-18) : hétfő-kedd
első napunkat a tel-avivi tengerparton töltöttük, Misivel akit Horányból ismerünk. Sétáltunk egyet, majd hazamentünk szállásunkra, ami akkora volt mint egy szauna, és olyan meleg volt benne.


MÁSODIK NAP (09.19):szerda
A második napon a szaunában keltünk. Lementünk reggelizni, majd rögtön elindultunk Afulába autót bérelni, azután megnéztünk Gidonában egy lakást, ami nagy volt, de nem tetszett mindenkinek, szóval beszálltunk a kocsiba, és elindultunk megnézni az iskolát. az iskolában nagyon odavoltak, 

Az "Emek Harod" iskola bejáratánál


jégkrémet is kaptunk tőlük. Indultunk tovább megnézni a környékbeli mosávokat, kibucokat. az egyik mosávban volt kiadó lakás ami mindenkinek tetszett. ezután elmentünk Tibériásra, ahol aludhattunk.



HARMADIK NAP (09.20): csütörtök
Másnap felkeltünk, és nagyon siettünk kivenni lakást. A lakás kivevése után elmentünk matracot venni. este már  abban a lakásban aludtunk, amit kivettünk.


NEGYEDIK NAP (09.21): péntek
A negyedik napon elöször elmetünk az afulai bankba, ami nem volt nyitva, mert péntek volt. Bementünk a bankal szembelévő áruházba, ahol vettünk ÉDESSÉGET.


ÖTÖDIK NAP(09.22) szombat
Az ötödik nap nem történt semmi a héber monopolival játszáson, és a döglődésen kĺvül, mert SZOMBAT volt.



HATODIK NAP (09.23.) vasárnap
Vasárnap elmentünk az iskolába Eszterrel meg a Miciékkel. Körbevezetett az igazgató, és kiderült hogy az Eszti kitá-betbe én meg kitá-dáletbe fogok járni. először Eszti osztályát néztük meg. Az én egyik osztályomnál sokan nagyon helyeseltek, hogy járjak oda. 

Az iskola után elmentünk Afulába intézkedni, utána hazamentünk. Az intézkedésben azt utálom hogy folyton sétálni kell.

Intézkedés Afulában

HETEDIK NAP (09.24.)hétfő
A hetedik nap Gergő először volt dolgozni, nagyon tetszett neki a munka, amiben birkákkal kell foglalkozni. Ezen a napon is vettünk édességet.


(fotók: Gergő, Sári)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.