2013. május 29., szerda

Akinek nem kenyere az arckönyv

Elég nehéz hetünk van, eseménydús és energiavesztő egyben. Azt találtam ki, hogy röviden tájékoztatom az érdeklődőket a fészen, de vannak akik ott nincsenek, ezért ideteszem nekik amit odatettem nekik.

május 21.
ábel ma estefele túlesett a matek érettségin. eredmény később, de megkönnyebbülés már rögvest volt. sári szintén matekból dolgozatot írt. egér van a lakásban és átszaladt a konyhán. meleg volt ma. hazament a zsófi. nem mostam, mert tudod ki fog minden nap.

május 25.
rettenetes hét kezdődik, sok munka, tanulás. tessék nekünk drukkolni, mert öröm ez persze, csak marha nehéz lesz. egerek befogva, szántóföldön elengedve. fülledt meleg, borult égbolt. gergő 14. órája gyakorol. 2 garnitúra 300 darabos puzzle kirakva. mosás elnapolva, takarítás megejtve, ebédre falafel.

május 26.
noé új száma:
http://www.youtube.com/watch?v=AIeEyungkNk

május 26.
gergő túl van az első próbán és ment minden rendben. kivéve a kocsit, mert az lodnál nem ért tovább. emő képében viszont jelent meg angyal, végül is ez is kalandterápia, ami az ő asztala. én közben fogadó órán voltam a kicsik tanárainál és a folyamatos ájulat és elismerés és elégedettség és csodálat áramlott felém. a költözésünk híre elszomorította őket, de örülnek, hogy minden megy a maga útján az itteni életünkben, gratuláltak a sikerekhez, szerencsét kívántak, örültek, hogy megismerhettek bennünket és szeretnének kapcsolatban maradni velünk. ma is kiraktunk egy 300 darabos puzzlet, vagy pözlit, ahogy a szomszédokban hallottuk. szóval minden rendben, az ég kék, a mosás megtörtént, sőt pakolászás is volt, és akik tárolni vannak kiszemelve még nyugodtan alszanak. holnap biztonsági gyakorlat lesz, kétszer is szól majd a sziréna, egyszer iskola időben, egy szer este. lélektanilag nem felemelő de tán fontos tudni, hogy mit hogyan, hogy sose kerüljön rá sor.

május 29.
Ebben a hónapban Noé nyerte el a Kochav Ha Hodes ( a hónap csillaga, azaz, a legjobb tanuló) oklevelet kitartó szorgalmáért és tanulmányi előmeneteléért. Irtó büszkék vagyunk mind. Tegnap Gergő is hazaugrott este, hajnalban aztán útra kelt, legközelebb péntek este láthatjuk itthon. A próbák nagyon erős menetet diktálnak, de értékelik a tudását, szorgalmát, vagyis sikeresen veszi az akadályokat. Pénteken a Lavache Qui Rit zenekarral játszik a délutánig tartó próba után rögvest Tel Avivban még shabat előtt. Szombaton újra próba, vasárnap pedig az első koncert után végre kicsit visszakapjuk majd őt. Itthon lakásbontás zajlik, vagyis amiket eddig föltettünk leszedjük, mosom a falvédőket, csomagolom, ami már nem fog kelleni, elajándékozom, ami feleslegessé vált, de még jól használható. Zajlik a gyerekvigyázás, de jövő héten az utolsó alkalmak lesznek ebből is, mellette közben lakásfestést is kanyarítok. Ha minden igaz Miska is felbukkan ma valamikor, jövő héten meg Jancsi érkezik. Nagyok tanulnak ezerrel, ismételnek, bevésnek, izgulnak, kicsit szoronganak. Jó lesz, ha levizsgázhatnak. Rengeteget dolgoztak ebben az éveben. Nem unatkozunk, szokás szerint.

május 29.
Ábel befejezte echo tévében elhíresült rozika néni sikerdalának remixét:
http://www.youtube.com/watch?v=wkbT3ifZ_i4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.